Van Trigt Makelaars

Uw huis verkopen

Uw huis verkopen begint met een gedegen verkoopplan door Van Trigt Makelaars

U wilt uw woning of huis verkopen. Het is en blijft een spannende gebeurtenis waar vaak een hele hoop bij komt kijken. Als verkoper geldt dat u een goede prijs wilt krijgen voor het huis waar u altijd met plezier in woonde. Dat snappen wij als geen ander. Met onze marktkennis en jarenlange ervaring bieden wij de hulp die u nodig heeft bij het verkopen van uw huis. Van Trigt Makelaars verkoopt uw huis snel, voor de beste prijs.

Neem contact met ons op

Een huis verkopen, waar te beginnen?

Wij maken graag persoonlijk kennis met u. Op deze manier inventariseren wij uw wensen en bekijken we de woning. Bij een huis verkopen hoort een doordachte verkoopstrategie. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we de onderstaande punten met u door:

  • Waarde-indicatie van uw woning, onderbouwd met referenties van vergelijkbare verkochte woningen
  • Advies over promotiemiddelen en promotiekanalen: foto’s, 360 graden foto’s, plattegronden, film (drone);
  • Advies vraagprijs;
  • Kostenoverzicht.

Is uw huis klaar voor de verkoop?

Met een professionele presentatie verhoogt u de verkoopkans van uw huis aanzienlijk. Behalve de snelle verkoop van uw huis, kan er zelfs ook een hogere verkoopprijs worden gevraagd. Met ons team van experts, gaan we aan de slag om uw huis zo goed mogelijk te presenteren in fotografie, video, 360 graden foto’s en plattegronden.

Zodra de presentatie gereed is, plaatsen we een bord in uw tuin en kunnen we écht aan de slag met de verkoop van uw huis. We zetten uw huis op onze eigen website en op Funda. Wij beschikken over een breed netwerk aan actieve zoekers en collega makelaars. Daarnaast ontvangt u van ons tools om de verkoop van uw huis zelf te promoten via social media.

Uw huis in de verkoop

Wij plannen, in overleg met u, de bezichtigingen en leiden geïnteresseerden door uw huis. Na elke bezichtiging nemen wij uiteraard de tijd om u even bij te praten. Zodra een potentiële koper een bod doet op uw huis, voeren wij namens u de onderhandelingen en adviseren wij u bij tegenvoorstellen.

Bij acceptatie van het bod, zorgen wij voor de juridische afwikkeling. Mocht de aankopende partij de woning bouwkundig willen laten keuren of taxeren, dan zijn wij hierbij aanwezig. Wij zorgen voor een vlekkeloze oplevering en begeleiden u bij de eigendomsoverdracht van uw huis. Volledige ontzorging bij uw huis verkopen. Daar staan wij voor.

Waarom kiezen voor Van Trigt Makelaars voor de verkoop van uw huis?

Wij zijn makelaarskantoor met een unieke visie op de makelaardij. Ons kantoor beschikt over ruime ervaring van de makelaardij in het Gooi. Wilt u uw huis verkopen? Neem dan gerust contact met ons op.