Van Trigt Makelaars

Over
ons

Hét makelaarskantoor met een unieke visie op aankoop en verkoop van uw woning

Van Trigt Makelaars is een modern NVM makelaarskantoor in Huizen met een frisse visie op de makelaardij. Ons kantoor beschikt over ruime ervaring van de makelaardij in het Gooi. Wij brengen uw woning op professionele wijze onder de aandacht bij zoveel mogelijk woningzoekenden.

“Naar onze mening moet u aan het verkopen van uw woning louter plezier beleven; de rompslomp is onze zaak”

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het aankooptraject van woonhuizen en appartementen, wij helpen u graag alle onduidelijkheden tijdens het kopen van een woning weg te nemen.

“Hoe vaak koopt u een huis in uw leven? In ieder geval veel te weinig om er echt bedreven in te raken”

Rick van Trigt RM

‘’Al ruim 35 jaar actief in de woning- en bedrijfsmakelaardij. Omdat het zo’n boeiend vak is, is het fantastisch om kennis en vertrouwen over te brengen op relaties. Houd ervan om in een teamverband te werken om voor de opdrachtgever een optimaal resultaat te behalen.’’

Minoek van Trigt ARMT

“Wonen is emotie, wij veren mee met het enthousiasme van onze klanten zonder de zakelijke aspecten uit het oog te verliezen.”

Erik Vedder

‘’Al 14 jaar actief werkzaam als office manager, dé ondersteunende spin in het web. Doordat hij alle takken van sport van de binnendienst makelaardij en overige ondersteuning heeft doorlopen is hij de duizendpoot van dit kantoor. Voor niets draait hij zijn hand dan ook om!’’