Van Trigt Makelaars

Aankoop
begeleiding

Uw droomhuis wordt werkelijkheid

Een woning is een kostbaar bezit. Hier wilt u zich thuis voelen en met ieder die u dierbaar is een fijne tijd beleven. Mocht u besloten hebben om de stap te zetten naar een andere woning, dan willen wij u graag hierin begeleiden. Wij helpen u bij het zoeken van uw droomhuis en we gaan tot het uiterste om dat te realiseren. Want naast het bezichtigen van de woning van uw keuze en u adviseren over het beste bod.

Neem contact met ons op

Kennismaking en zicht krijgen op uw woonwensen

Onze aankoopmakelaar helpt u bij het inzichtelijk krijgen van uw woonwensen. Wilt u vrij wonen, in een woonwijk of juist wat meer landelijk, groot, klein, nieuwbouw of bestaande bouw? Vaak heeft u veel specifiekere wensen dan waar u zich in eerste instantie bewust van bent. Wij stellen u kritische vragen om erachter te komen waar u ├ęcht naar op zoek bent.

Woningen bezichtigen

Hebben we eenmaal goed zicht op uw eisen en wensen, dan bekijken samen met u een aantal geselecteerde woningen. Daarbij mag u van ons een kritische houding verwachten. We geven uw advies en helpen u met alle relevante zaken bij de aankoop. Want mocht u verliefd worden op een huis, dan ziet u makkelijk relevante zaken over het hoofd. Wellicht zijn er verborgen gebreken? Wat is de staat van het dak en de kozijnen? Hoe staat het met de elektra en de CV-installatie? Wij helpen u het hoofd koel te houden en behartigen uw belang.

Aankoopadvies, onderhandelen en begeleiding bij notaris

Wilt u een bod doen op het huis? Dan voeren wij, met de verkopende partij de onderhandelingen. Wij adviseren u over het openingsbod en stemmen met u af welk bedrag u maximaal wilt betalen. We houden uiteraard bij elk moment contact met u, zodat u goed op de hoogte bent wat er speelt tijdens het biedingsproces. Worden we het eens over de prijs, dan begeleiden wij u verder bij het gehele aankooptraject.

Bouwkundige keuring

U heeft uw keus gemaakt? Belangrijk is dan om deze woning te laten keuren. Een bouwkundige keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning, zodat u goed weet wat u koopt. De bouwkundige verzorgt voor u een uitgebreid rapport van eventueel gevonden gebreken en de herstelkosten. Deze resultaten kunnen we gebruiken bij de onderhandelingen en opnemen als ontbindende voorwaarde in het voorlopig koopcontract.

Daarom Van Trigt Makelaars

Uw wensen staan centraal, waarbij wij de zakelijke en technische kanten voor u analyseren;

Kennis van de lokale markt, wet- en regelgeving, bestemmingsplannen en mogelijkheden.