Van Trigt Makelaars

Verhuur

Bent u op zoek naar een professionele verhuurmakelaar?

Ook hiervoor bent u bij Van Trigt Makelaars aan het juiste adres. Onze diensten bieden wij aan particulieren, beleggers en woningcorporaties. Als NVM-makelaar zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ons advies is gebaseerd op jarenlange ervaring in het Gooi.

Net als bij verkoop vereist verhuur een zorgvuldig proces. We adviseren over de (ver)huurprijs. Als er eenmaal overeenstemming is over de prijs, dan leggen we alle gemaakte afspraken vast. We houden rekening met fiscale zaken, verzekeringen en de eventuele toestemming van een hypotheekhouder.

Kennismaking, huurobject bezichtigen, prijs bepalen

Na onze kennismaking waarin we uw wensen in kaart brengen, bezoeken we de woning die u wilt verhuren. We analyseren de omgeving en komen tot een prijsadvies. Ook stellen we de voorwaarden op waaronder u wilt verhuren.

Huurobject aanbieden

Uw verhuurobject presenteren we op Funda, onze eigen en andere websites en in onze etalage. We benaderen zoekers uit ons bestand en maken afspraken voor de bezichtigingen. Hierbij zijn wij altijd aanwezig.

Huurder screenen, contracten opmaken en sleuteloverdracht

Als verhuurder wilt u uiteraard weten wie uw pand gaat huren. Om woonfraude te voorkomen screenen we huurders met behulp van een antecedentenonderzoek, creditchecks en een identiteitscontrole.

Bij groen licht stellen wij de verhuurovereenkomst op. Wij verzorgen de oplevering met de sleuteloverdracht en stellen een inspectierapport op waarin de staat van het huurobject wordt beschreven vergezeld van een uitgebreide fotorapportage.