Dr. Kuyperlaan 56 Huizen

Verkocht

Omschrijving

UITSTEKEND GELEGEN BOUWKAVEL VAN 1.335 M², MET VRIJ UITZICHT OVER NATUURGEBIED, DE BOUWVLEK IS CIRCA 182 M², EXCLUSIEF 150 M² AAN- EN BIJGEBOUWEN

Uitstekend gelegen bouwkavel van 1.335 m², met vrij uitzicht over natuurgebied (Gooisch Natuurreservaat), tevens zeer centraal gelegen op fietsafstand van het centrum van Huizen, sportclubs, restaurants en vele andere natuurgebieden. Uitvalswegen naar de A-1 en de A-27 zijn goed bereikbaar.

Het perceel grenst aan percelen met vrijstaande woningen in een groene- en kindvriendelijke woonomgeving, maar toch op een goed bereikbare locatie op de grens van Blaricum en Huizen.

Op deze bouwkavel bestaat de mogelijkheid om een vrijstaande VILLA te realiseren op een bebouwbare oppervlakte van circa 182 m², exclusief aan- en bijgebouwen, waarbij de goothoogte maximaal 6,5 meter bedraagt en de nokhoogte maximaal 11,5 meter. Daarnaast is het mogelijk om aan- en bijgebouwen te realiseren met een oppervlakte van maximaal 150 m² met een nokhoogte 5,5 meter. Bovenstaande maatvoering is met zorg uitgemeten, definitieve maatvoering van het bouwoppervlak dient goedgekeurd te worden door de desbetreffende afdeling van de gemeente Huizen.

Hebben wij uw interesse gewekt, dan gaan wij graag met u in gesprek om u te begeleiden bij de aankoop van deze kavel en het uitwerken van uw wensen met betrekking tot de bouw van uw droomvilla.

Kortom: de ultieme kans om uw droomvilla te realiseren op een bijzonder mooie locatie.

Perceeloppervlak 1.335 m²
Oplevering in overleg / kan spoedig

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, in bosrijke omgeving, vrij uitzicht
Perceeloppervlakte
1.335 m²
Aanvaarding
in overleg

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1335 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Huizen
Sectie
B
Perceel
6737
Oppervlakte
1335 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, in bosrijke omgeving, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie?

Neem contact op